Gamle Aker Spelemannslag

spilte inn sin "debut-CD" lørdag 22. mars 2002 hos L. M. Studio & Musikkservice i Brumunddal som drives av Geir Harry Haugland. Hovedgrunnen til innspillingen var å lage et varig minne av alle musikkopplevelser og ikke minst moro vi har hatt sammen, mange av oss gjennom over 10 år. Tittelen på CDen vil bli "Waltzes, Rheinlenders and even more". Hvorfor tittelen er på engelsk ...?

 

Jo, Gamle Aker Spelemannslag skal bl.a. delta på ScandJam/Musikfest i Budd Lake, USA i mai og har tenkt å ha CDen klar til da. Vårt navn "over there" er satt til Old Aker Band Players.

 

Dette var en opplevelse for alle, spesielt de som ikke har vært med på en CD-innspilling før. Ikke minst var det veldig lærerikt. Vi takker L. M. Studio for all bistand.

PLATESLIPP!  - se bildene !

 

   

© fo2:r2

   

  Lydmannen, Geir Harry Haugland.       Tore-Arnfinn Ødegård (mus. leder) og Kjell Sponnich sitter klar til opptak.  

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

© fo2:r2

   

  Bjørn Brennhaugen i bua, trofast bassist gjennom over 10 år, populært kalt Bjørn Bass.       Vår nye gitarist, Odd Kvarmestøl, ble bokstavlig talt kastet inn i prosjektet, men løste oppgaven med glans.  

 

   

© fo2:r2

   

  Toril Kjenslie og Tone C. Hundére, her i 3. stemme-båsen.       Lillian Hansson og Else Marit Vesteng i 2. stemmebåsen.  

 

   

© fo2:r2

   

  Roar Hensvold, ett av våre nyeste medlemmer, har funnet seg vel til rette blant resten.       Tore-Arnfinn Ødegård under "take".  

 

   

© fo2:r2

   

  Her lages det en rå-mix CD, for vi var jo svært spente på resultatet !