GAMLE AKER SPELEMANNSLAG 

Lørdag 23. juni 2007 feiret Nordseter pensjonistforening St. Hans sammen med Nordseter eldreboligers borettslag på Nordseter gård i Oslo. Nordseter pensjonistforeng feirer alltid sankthansaften på Nordseter gård, og hver gang står grillet indrefilet på menyen. I år var det annerledes. I år feirer Nordseter eldreboligers borettslag 25 år, og folk derfra kom til St. Hansfest for å spise rømmegrøt og spekemat. Rolf Kåre Asbjørnsen har tidligere år hatt ansvaret for å steke rundt 70 indrefileter på grillen de siste årene, men i år fikk han altså fri. Det var satt opp et skikkelig telt med bord og klappstoler, da de har dårlig erfaring med benker. Et år veltet en benk så åtte damer falt bakover, men det gikk nå bra. Mens grøt og spekemat ble fortært, underholdt Gamle Aker Spelemannslag med trekkspill, gitar og bass fra verandaen. Og jammen var det også noen som prøvde seg med en svingom inne i teltet, da regnet dessverre silte ned utenfor hele kvelden. Selv om teltet etter hvert ble litt lekk, var det ingen sure miner å se og noen av gjestene stilte dessuten med sydvest som antrekk. Vi satser på bedre vær neste år.

 

Alle foto: © fo2:2ne og © fo2:kjellnor

 

   

 

   

Nytt skilt har det også blitt på gården.

 

   

 

   

Fullsatt telt Allsang

 

   

 

   

  Gamle Aker Spelemannslag ble plassert på verandaen med "taffelmusikk" mens bespisningen foregikk i teltet.                                      © fo2:kjellnor       © fo2:kjellnor  

 

   

 

   

  © fo2:kjellnor       © fo2:kjellnor  

 

   

 

   

Etter hvert ble det litt "strolling" inne i teltet også. Feilparkert? ;-))

 

   

 

   

Dagfinn Ødegård (80) t.v. var også med og underholde for pensjonistene Noen forsøkte seg på en svingom, men det var dårlig gli på "dansegulvet"

 

   

 

   

Bjørn Myhrer i "Tangokaviaren", nei "Tangokavaljeren" var det visst... Odd Kvarmestøl - vanligvis med gitar, men vikar for Bjørn "bass"

 

   

 

     

  De hadde det hyggeligere inne i teltet enn det ser ut her.