Have a banana !!

For de som har fulgt med på nettsidene, var Gamle Aker Spelemannslag var som kjent på en aldri så liten USA-tur til New York området i mai 2002. Der hadde vi en del samvær med Scandinavian Accordion Club of New Your (SAC). Deres siste CD heter "Have a banana". Da vi fikk høre at Jeanne og Randy Widman, som for øvrig er meget sentrale personer i SAC, samt deler av Swedish Folkdancers of New York, skulle kommer til Ransäter i forbindelse med åpningen av Dragspelsexpo 6. juli 2002, inviterte vi dem til grilling lørdag ettermiddag.

For at de lett skulle finne fram til plassen på Högsby Camping, gate G, fant vi ut at en banan på toppen av campingvognen måtte være tingen.

   

© fo2:2re

   

Da vi henvendte oss til markedsavdelingen i Bama Norge, var de med en gang med på notene og utstyrte oss velvillig med ulike bananeffekter. Bananen er i ferd med å bli fylt med luft.

 

   

© fo2:2re

   

Dette tar tid, ja... Omsider på plass.

 

   

© fo2:2re

   

  De lekre banandamene var det mulig å blåse opp med egen lungekapasitet.       Også oppblåsbar hatt fulgte med.  

 

   

© fo2:2re

   

  Ikke vanskelig å se hvor Gamle Aker Spelemannlag holdt hus, nei.       Langbord.  

 

   

© fo2:2re

   

En bortkommet alpinist ? Riktignok har vi hørt om grønne vintre.... "Say Mickey....."

 

   

© fo2:2re

   

Og så var det tid for utdeling av ballonger, selvsagt gule. Det går også an å bruke ballongen som instrument, utrolig hvor mange forskjellige lyder man kan få ut av en slik sak.