GAMLE AKER SPELEMANNSLAG 

spilte inn sin "debut-CD" "Waltzes, Rheinlenders and even more"  22. mars 2002 hos L. M. Studio & Musikkservice i Brumunddal som drives av Geir Harry Haugland. Hovedgrunnen til innspillingen var å lage et varig minne av alle musikkopplevelser og ikke minst moro vi har hatt sammen, mange av oss gjennom over 10 år.

 

Vi har nå hatt mer moro sammen som er verdt å lydfeste. Lørdag 11. juni 2005 gikk vi derfor på nytt i studio - denne gangen med en utvidet besetning av trekkspillere. Det er uvisst når vår andre CD blir sluppet, da vi kun har innspilt ca. 5-6 låter. Det resterende får vi spille inn ved en passende anledning, forhåpentligvis i løpet av 2006. Hva vi skal kalle CDen har vi jo ennå en stund igjen å tenke på....

 

Se bildene fra vår første CD-innspilling her

 

Alle foto: © fo2:2re

 

   

 

   

  Morgenkaffen inntas i hagen hos LM Studio.       Notene klargjøres....  

 

   

 

   

  Litt uvant å spille gammeldans så tidlig på morgenen, men humøret er på plass. Fra v.: Tore-A. Ødegård - han som teller opp, Roar Hensvold og Kjell Sponnich.       En velfortjent lunchpause.  

 

   

 

   

  Litt vanskelig å motivere seg for å gå inn igjen i studio etter lunchpausen kanskje ;-)) Roar og Bjørn "bass" Brennhaugen.       Roar tjuvstarter med litt utespilling før vi går tilbake inn i studio.  

 

   

 

   

  Frank Andresen (t.v.) var med som gjestespiller. Else Marit Vesteng (t.h.)       Foran f.v.: Karin Myhrer, Karen H. Svendsrud, Tone C. Hundére  

 

   

 

   

  Solveig Nor og Roar       Roar Hensvold og Toril Kjenslie  

 

   

 

   

  Karen - blid og gravid i 6. måned.      

Karin - med lånt musettespill for anledningen.

Odd Kvarmestøl på gitar bak.

 

 

   

 

   

  Opptelleren har tatt seg en velfortjent pause etter en lang dag.       En grovgjennomkjøring etter dagens resultater. Joda, mye kunne vært bedre, men noe bra ble det da også. Kanskje navnet på CDen rett og slett blir: "DDV -Det det vart."