GAMLE AKER SPELEMANNSLAG 

spilte inn sin "debut-CD" "Waltzes, Rheinlenders and even more"  22. mars 2002 hos L. M. Studio & Musikkservice i Brumunddal som drives av Geir Harry Haugland. Hovedgrunnen til innspillingen var å lage et varig minne av alle musikkopplevelser og ikke minst moro vi har hatt sammen, mange av oss gjennom over 10 år.

 

Vi har nå hatt mer moro sammen som er verdt å lydfeste. Lørdag 11. juni 2005 gikk vi derfor på nytt i studio - denne gangen med en utvidet besetning av trekkspillere. Det er uvisst når vår andre CD blir sluppet, for først lørdag 16. juni 2007 (2 år etter) var den travle gjengen innstilt på å fortsette med prosjektet. Det resterende får vi spille inn ved en passende anledning, og satse på plateslipp i løpet av 2008. Hva vi skal kalle CDen har vi jo ennå en stund igjen å tenke på....

 

Se bildene fra vår første CD-innspilling her

...og den påbegynte CD-innspilling nr. 2 her

 

Alle foto: © fo2:eva.t.haugland

 

   

 

   

  Ettermiddagskaffen inntas i hagen hos LM Studio.          

 

   

 

   

             

 

   

 

   

  Men det nyttet ikke å sitte ute i sola - inn i studio måtte vi om det skulle prøve å nå dagens målsettinger med 3-4 låter til...          

 

   

 

   

Oppteller Tore-A. Ødegård til lydmannen: "Da er vi klare..." "Båndet går..." Geir Harry Haugland holder styr på spakene.

 

   

 

   

Lydfilene tas i nærmere øyesyn. I farta

 

   

 

   

 

 

   

 

   

  En velfortjent pause etter en lang dag.       En grovgjennomkjøring dagen etter. Joda, mye kunne vært bedre, men mye bra ble det da også denne gangen. Kanskje navnet på CDen rett og slett blir som vi tidligere har tenkt: "DDV -Det Det Vart."